Categories: Вести, Македонија, Спорт, Топ теми, Ударни вести

Наковска-Бикова го освои златниот медал во Ал Аин и обезбеди настап на ПОИ 2024

    Оливера Наковска Бикова, предводена од нејзиниот тренер Бранимир Јовановски и асистентот Драган Дојчиноски, го освои златниот медал на…

Read More