Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Собранието донесе 4 одлуки за испраќање припадници на АРМ во меѓународни операции

  Четири одлуки за испраќање припадници на Армијата на Република Северна Македонија за учество во меѓународни операции, донесе Собранието на…

Повеќе