Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Груби: Владата ја поддржува реорганизацијата на државните институции

  Артан Груби денеска учествуваше на Конференцијата „Први чекори кон реорганизација на државата“, организирана од Министерството за информатичко општество и…

Повеќе