Алтернатива Вести Македонија Настани

Игрите се дел од секојдневието на младите, треба да бидат дел и од нивното образование

  Игрите се дел од секојдневието на младите, треба да бидат дел и од нивното образование беше главниот заклучок на денешната панел дискусија „Игрификација можност или пречка во образованието“, организирана од страна на фондацијата Конрад Аденауер и Лидери за едукација, активизам и развој во Скопје.     „Постои огромна разлика меѓу реалноста на младите и […]