Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Нова сензорна соба во Неготино – „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

   Од денес, ООУ „Страшо Пинџур“ – Неготино располага со сензорна соба опремена со мноштво на дидактички материјали, сензорни елементи…

Read More