Вести Македонија Ударни вести

МВР и Комората за приватно обезбедување се добар пример за меѓуинституционално партнерство

  Денеска, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски се обрати на Саемот за безбедност што се оддржа во трговскиот центар Сити Мол, а во рамки на традиционалната кампања – одбележување на Денови на приватното обезбедување,  во организација на Комората на Република Северна Македонија за приватно обезбедување.   Министерот Спасовски во своето обраќање истакна дека сегментот […]