Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средба на Арбер Адеми со амбасадорот на Република Молдавија, Анатол Чебук

  Пријателските односи меѓу двете земји кои се карактеризираат со заемни заложби за нивно збогатување во сите области од заеднички…

Повеќе