Вести Македонија Ударни вести

Герасимовски: Наредната година ќе формираме претпријатие за производство на електрична енергија

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, учествуваше на вториот Социо-еколошки форум (СЕФ) во организација на Фондацијата „Фридрих Еберт“, Mеѓународниот центар „Олоф Палме“ и Прогрес – Институтот за социјална демократија.     Герасимовски со останатите колеги – градоначалници од земјата и странство, зеде учество во дискусијата посветена на техничките решенија за за промени на локално […]