Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Владата донесе одлука да се поништи одлуката за прием на Онишченко во државјанство

  Владата на Република Северна Македонија на денешната седница одлучи да се поништи одлуката за прием на Олександр Онишченко во…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Владата иницира постапка за одземање на државјанството на Александр Онишченко

  Владата ја информира јавноста дека согласно членот 14 од Законот за државјанство на Република Северна Македонија, побара да се…

Повеќе