Алтернатива Настани

THE BEST OF STAND UP *Special Guest CHELSEA HART

Продукција ЗЛАТЕН ЗАБ Ви претставува: STAND UP Четврток 24.10.19 во 21:00ч. Скопје – Public Room Никола Тодороски заедно со Зоран Донев и Никола Сиљаноски *Специјален гостин: Chelsea Hart која ќе го збогати шоуто со сет на англиски 250 денари билети online: https://zlatenzab.mk/event/the-best-of-stand-up-special-guest-chelsea-hart/ Петок 25.10.19 во 21:00ч. Охрид-Jazz Inn Club Chelsea Hart (Потекнува од Аљаска, настапувала […]