Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Уставен суд укина решение на Општина Дојран за урбанистичко-планска документација

  Уставниот суд го укина решението донесено од страна на градоначалникот на општина Дојран на 16.05.2018 година, со кое се…

Read More