Вести Изјави Македонија Ударни вести

Слобода превоз и Макекспрес наплаќале билети, а потоа фактурирале 400.000 евра на ЈСП Скопје секој месец

  На почеток дозволете ми да ги демантирам лажните вести од изминатите денови, за кои и покрај тоа што појаснивме кои се предизвиците, очигледно е неопходно детално појаснување за да се прекине со манипулациите кои поединци ги пласираат во јавноста со цел заштита на својот приватен личен интерес, изјави денеска градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска. […]