Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Меморандум за соработка помеѓу РС Македонија и Саудиска Арабија

  Министерот за правда, Кренар Лога, оствари работна средба со неговиот колега од Саудиска Арабија, Валет Мухамед Ал-Самани и потпишаа…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Директни инвестиции во земјава и пласман за нашите земјоделски производи на саудискиот пазар

  Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, во рамки на првата официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, оствари средба со…

Повеќе