Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Кампања 16 дена женски активизам: „Младите на една може“ – Препознај, помогни!

  Во екот на 16 дена женски активизам, од организацијата „Младите на една може“ споделени се фотографии од изминатите активистички маршови и протести на кои имаат учествувано и младите на @onecanskopje_queenstory.       Како што можеби веќе знаете, ние, Младите на Една може имаме мисија да ги поддржиме и сите деца,млади, девојки и жени […]