Вести Македонија Ударни вести

Десет ученици и студенти од Општина Центар се добитници на наградата „Феникс“ за 2022 година

  Денес во салата за состаноци на Советот, на пригодна свеченост, градоначалникот Горан Герасимовски ја додели Годишната награда на Општина Центар – Феникс за 2022 година.     Годинава признание добија десет ученици и студенти што се истакнале во различни спортски дисциплини, во стопанството, уметноста, образованието, како и во други области на трудот и творештвото […]