Алтернатива Настани

СмартАп со тимот на ЕДУИНО и ЕДУИНО Амбасадорите одржаа работилница „Заедно кон подобро образование“

  Тимот на СмартАп, заедно со тимот на ЕДУИНО и ЕДУИНО Амбасадорите, во периодот од 25 – 27 ноември одржа дводневна работилница под мотото „Заедно кон подобро образование“.   Работилницата свечено ја отвори г-динот Зеќирија Хасипи, Директор на Бирото за развој на образованието, по што следуваше и свечено обраќање на проектениот менаџер на ЕДУИНО – […]