Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“АЛКАЛОИД” пушти во употреба нова инвестиција вредна 720.000 евра

  Новите лаборатории за контрола на квалитетот, истражување, развој и за регистрации се организирани на простор од 400 м², во…

Read More