Categories: Вести, Македонија

ЈП Комунална хигиена започна со репарација и замена на контејнерите

  ЈП Комунална хигиена-Скопје започна со репарација на сите оштетени садови наменети за одлагање комунален отпад, со зафатнина од 3,2…

Повеќе