Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Владата донесе одлука да се поништи одлуката за прием на Онишченко во државјанство

  Владата на Република Северна Македонија на денешната седница одлучи да се поништи одлуката за прием на Олександр Онишченко во државјанство на Република Северна Македонија. Владата ја донесе одлуката откако го разгледа известувањето од Министерството за внатрешни работи, во кое што се информира за можноста за одземање на веќе дадено државјанство, што беше побарано од […]