Алтернатива Настани

Because of Jazz/Поради џезот: Изложба на фотографии на Оливер Белопета

  10. декември со почеток од 19 часот   Оваа изложба на фотографии, под кураторство на Жига Коритник, беше поставена во 2017 година, во Галеријата на Цанкарјев дом во Љубљана.         Станува збор за селекција од 30 дела од богатата ризница фотографии на Оливер Белопета, направени во период од 2009 до 2016 […]