Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

МОФ: Со огромни прашалници активисти запрашаа „Ќе се дише ли зимава“?

  Креативни скулптури со прашањето „Ќе се дише ли зимава“ денес беа поставени на плоштад „Македонија“ и пред ЈУ Дом…

Повеќе