Вести Изјави Македонија Ударни вести

Арсовска во официјална посета на Сараево

  Со збратимениот град Сараево, денес потпишавме протокол за зајакнување на соработката помеѓу двете претстолнини, објави градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска.         Заедно со градоначалничката на Сараево, Бенјамина Кариќ искажавме подготвеност за унапредување и зајакнување на веќе постоечките пријателски релации и меѓусебната соработка со конкретни проекти од взаемен интерес, во областа […]