Categories: Алтернатива, Вести, Македонија

Одбележување Денот на македонскиот јазик 8-ми Декември во Романија

  Друштвото на Македонците во Република Романија Денот на македонскиот јазик 8 -ми Декември го одбележа преку културни манифестации и…

Повеќе