Categories: Алтернатива, Македонија, Настани, Спорт

Бузалковски ја одбрани титулата на БМУ Европски шампионат

  Македонскиот претставник на БМУ Европскиот шампионат во класата F600, Христијан Бузалковски, ја одбрани титулата која ја освои минатата година. Како што беше најавено…

Повеќе