Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажни се пријавите за наводно поставени експлозивни направи во училишта во Скопје

  Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави од…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажна е пријавата за поставена бомба во објект на Пошта на Северна Македонија-Скопје

  Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешната пријава од…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажни се пријавите за наводно поставени бомби во училишта во Скопје

    Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави…

Read More