Categories: Колумна, Текстови

Социјалниот маркетинг – решение за нееколошкото однесување на граѓаните – БЕСАРТ ЛАЧИ

Социјалниот маркетинг веднаш би можел ефективно да придонесе во напорите против нееколошкото однесување во нашата земја. Загадувањето не заслужува посебен…

Повеќе