Вести Свет Став

Србија во 2023 година: На резервна клупа? – Недим Сејдиновиќ

  Политичките случувања од 2022 година укажуваат на тоа дека во следната, 2023 година, веројатно ќе биде блокиран ионака лицемерниот европски пат на Србија, пишува  Недим Сејдиновиќ за Республика. Кога пред десетина години дојде на власт, Александар Вучиќ се претставуваше, во земјата а особено во регионот на Западот, како политичар кој доживеал катарза т.е. преобратување […]