Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Ковачевски: Нови авиолинии за раст на економијата и на воздушниот сообраќај

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски информираа за изборот на авиопревозници…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Бочварски: Нов повик за финансиска поддршка за воведување на нови авиолинии

  Министерството за транспорт и врски го објави јавниот повик за финансиска поддршка за нови авиолинии за период 2023-2025 година. …

Повеќе