Вести Македонија

Благодарница за Државниот архив од Сојузот на борците

  Претседателот на Сојузот на борците од НОБ на град Скопје, Наум Бурески, на Државниот архив му додели Благодарница за посебен придонес и поддршка во остварувањето на целите и задачите на Сојузот на борците.           На средбата со директорот на Државниот архив, д-р Емил Крстески и колеги од Градскиот архив, претседателот, […]