Вести Македонија Ударни вести

Делегација на Стопанска и индустриска комора од Турција во посета на ССК

  Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија Трајан Ангелоски и потпретседателите Орце Симов, Сашо Дукоски и Аркан Керим беа домаќини на голема делегација на турски бизнисмени од Стопанската и индустриска комора на Чорлу, Турција предводена од претседателот Изет Волкан. На средбата се дискутираше за можностите за унапредување на економската соработка, со фокус на […]