Алтернатива Настани

ИЛИ-ИЛИ: Вечерва промоција на едицијата АРГО

  Промоција на трите книги од едицијата АРГО на Или-Или: „Вистинска приказна“ од Лукијан од Самосата (превод од старогрчки), „Медеја“ од Л.А. Сенека (препев од латински) и „Втора филипика“ од М.Т. Кикерон (превод од латински). Преводот на книгите е на Светлана Кочовска Стевовиќ.     За книгите од едицијата АРГО ќе зборуваат: Весна Димовска (Институт […]