Вести Изјави Македонија

Герасимовски ги покани граѓаните на предновогодишна прослава и базар на „Боемска улица 1“

  Дводневна прослава на „Боемска улица 1“, со повеќе настани за сите жители, најави градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски.прослава„Планираме дводневен настан на првиот дел од ‘Боемската улица’, на 29-ти и 30-ти декември, со пејачи, ди-џеи, базари и настапи од децата од детските градинки и основни училишта. Благодарение на општествено одговорни компании, од Буџетот за […]