Categories: Алтернатива, Настани

Отворена ликовната изложба “Патување” на Новица Трајковски во општина Илинден

  Во галеријата на Домот на култура “Илинден” во општина Илинден е отворена ликовната изложба на академскиот уметник од општина…

Read More