Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

АЛКАЛОИД со консолидирани продажби од 231,9 милиони евра, инвестиции од 23,9 милиони евра и 187 нови вработувања 2022

  АЛКАЛОИД со консолидирани продажби од 231,9 милиони евра, раст на консолидираниот извоз од над 16%, инвестиции од 23,9 милиони…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“АЛКАЛОИД” доби награда за Најтранспарентно котирано АД и за Акција за 2022

  На церемонијата за доделување на Годишните награди на Македонската берза за 2022 година за котираните компании, за членките на…

Повеќе