Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Блесна новогодишната елка под вода

  Нуркаите од Нуркачкиот центар АМФОРА од Охрид во Музејот на вода, традиционално и оваа година ја накитија подводната новогодишна елка и на сите граѓани на Република Македонија им ја честитаат новата 2023 година.     Како и секоја и оваа нова 2023 година нуркачите од Амфора им ја посветуваат на децата со ретки болести  […]