Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Препораки и мерки за надминување на ПМ 10 честички во повеќе градови

  Владата согласно информацијата на Министерството за животна средина и просторно планирање за надминување на прагот на алармирање на суспендирани…

Повеќе