Вести Македонија Ударни вести

Ангелоски избран во највисокото тело на Светската коморска федерација

  Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија Трајан Ангелоски е избран за член на Генералниот совет на Светската коморска федерација (ICC – World chаmber of federation) со седиште во Париз. Изборот беше направен по пат на електронско гласење од страна на стопанските комори од повеќе од 100 земји во светот.     Ангелоски истакна дека […]