Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Се одржа 5. работна средба на работната група за учество на Дијалогот Жан Моне

  Денес во полн состав, на покана од претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, кој е и…

Повеќе