Вести Македонија Ударни вести

“АЛКАЛОИД” станува партнер на СОС ДЕТСКО СЕЛО

  СОС Детско село – Северна Македонија е дел од интернационална организација којашто работи во 136 земји во светот веќе 70 години и е посветена на помош и на поддршка на најранливите – децата.     СОС Детско село е организација којашто во моментов се грижи за повеќе од 394 деца и млади кои се […]