Categories: Алтернатива, Настани

“Први на први” првото изгрејсонце во Новата Година планинарите ќе го дочекаат на Пелистер

  Планинарската група „Олимпус Монс“, по 12 пат, на 1 јануари ја организира турата со симболично име „Први на први“,…

Повеќе