Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Османи одржa Амбасадорски совет со шефовите на нашите мисии во странство

  Министерот за надворешни работи Бујар Османи, денес, преку видео-врска, одржа редовен годишен тематски работен состанок со шефовите на нашите…

Повеќе