Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Тасевски на одбележување на Денот на Единицата за интервентна полиција при СВР Скопје

  Денеска, директорот на Бирото за јавна безбедност при Министерството за внатрешни работи, м-р Саше Тасевски, присуствуваше на настан во…

Повеќе