Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Планинарите “Први на први” го доживејаа магичното изгрејсонце на Пелистер

  Над 60 вљубеници во планината од 10 градови, годинава ја доживејаа магијата на првото изгрејсонце на Пелистер.   По…

Повеќе