Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Иницијатива “Стоп за извршителите”: Ревизија и разрешување на извршителите

  Иницијативата „Стоп за извршителите“ денеска со протест пред Министерството за правда, бараа итни измени на Законот за извршување. Од…

Read More