Вести Македонија Ударни вести

“Кристал 1923” инвестира во современа, поеколошка опрема со поддршка на ЕБОР И ЕУ

  Со растечките цени на енергијата и останатите предизвици, светските пазари и ланците на снабдување, насекаде ги поттикнуваат деловните ентитети да размислуваат како да ја зголемат продуктивноста и да ги намалат трошоците за електрична енергија.     Во Северна Македонија, една од многуте компании кои решија да инвестираат во енергетска ефикасност е Кристал 1923, компанија […]