Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Шаќири: Со европски грант 25 училишта ќе добијат соларни фотоволтаични системи

  Министерството за образование и наука ќе ја подобрува енергетската ефикасност на основните и средните училиштата со инсталирање на соларни…

Повеќе