Вести Македонија Ударни вести

Благодарници за три амбасади за поддршка на интернационализација на бизнисите

  Сојузот на стопански комори на Македонија додели благодарници за успешна соработка на Амбасадата на Јапонија, Амбасадата на Народна Република Кина и Амбасадата на Босна и Херцеговина со кои во изминатиот период успешно реализираше заеднички активности и проекти. Благодарниците ги примија амбасадорот на Јапонија во РСМ Казуја Отсука, амбасадорот на Босна и Херцеговина во РСМ, Драган Јаќимовиќ и […]