Вести Македонија Став Ударни вести

ЗНМ: Непримерно етикетирање на медиуми и од Премиерот Ковачевски

  Праксата на непримерна комуникација за работата на медиумите продолжува и од претедателот на Владата. На новинарско прашање дали премиерот Ковачевски ќе се огради од Ахмети во контекст на изјавата дека етикетира медиуми, Ковачевски рече: ,,Верувам дека господинот Ахмети таа изјава ја дал врз основа на факти и за објаснување ќе треба да го прашате него. […]