Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Сменети се директори во јавните претпријатија во град Скопје

  По завршување на мандатот за кој беа назначени в.д. директорите на ЈП „Водовод и Канализација“, МКЦ и Зоолошката градина,…

Повеќе