Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Дигитализирани векови стари македонски ракописи, наследство со кое треба да се гордееме

  Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски, министерката за култура, Бисера Костадиновска Стојчевска и директорката на Институтот за македонски јазик „Крсте…

Read More